|
Suport Teknik
+355673798212
€3 € EURO/muaj
Host standart

 • 500MB host
 • 5000MB Bandwith/muaj
 • 5 llogari emaili
 • 5 databaze
 • Subdomain pa limit
 • Auto install software
€5 EURO/muaj
Host Business

 • 1000MB host
 • 10000MB Bandwith/muaj
 • 50 llogari emaili
 • 10 databaze
 • Subdomain pa limit
 • Auto install software
€10 € EURO/muaj
Host Premium

 • 5000MB host
 • 20000MB Bandwith/muaj
 • llogari emaili te pa limituara
 • databaze pa limit
 • Subdomain pa limit
 • Auto install software

Pse sherbimet tona

Ofrojme performacen me te larte ne hostimin e faqeve tuaja. Krijojme paraqitje grafike unike dhe lehtesisht te menaxhueshme. Mbi te gjitha ofrojme kosto minimale.

Quick Tour

exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam aliquid ex commodi consequatur beata

Professional Web Solution

LufaStudio ofron mundesi te ndryshme per marktingun tuaj ne internet. Hosting profesional, webdesign statik dhe dinamik. Optimizim SEO, email marketing, sms marketing.

Our Clients

LufaStudio sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

LufaStudiologin form